Játszótér átadás Battonyán

A Petőfi téri játszótér a TOP-2.1.2-15-BS1-2016-00013 „Zöld város kialakítása Battonyán” című pályázat keretében került kialakításra, a Bólem Építőipari Kft. kivitelezésében.

2020. szeptember 25-én, egy kisebb ünnepség keretében adtuk át városunk új közösségi terét a település kisgyermekeinek.

Az átadón örömmel vették birtokba a gyermekek és családjaik a játszóteret. Mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot, hiszen az új játékelemek kipróbálása mellett volt táncbemutató az Angels Style Dance csoporttól, bábszínházi előadás a Kacagó Bábszínház jóvoltából, arcfestés, csillámtetoválás önkénteseink ügyes keze által és lufihajtogatás Csatai Gergő Guiness rekordertől. A jelenlévőket sütemény, csokinyalóka, főtt kukorica és ásványvíz várta, valamint a meghirdetett pontgyűjtő játék jutalmaként ingyen fagyit kapott minden jól teljesítő gyermek a Retro fagyizóban!

Köszönjük a táncbemutatót az Angels Style Dance csoportnak, a csokinyalóka felajánlását az Édeskrém Cukrászdának, a főzni való kukorica felajánlását Süketes Gézánénak és Kósa Norbertnek, továbbá köszönjük mindazon személyek, szervezetek és intézmények színvonalas és önzetlen munkáját, akik nélkül a játszótér átadó rendezvényünk nem jöhetett volna létre! Az új játszótér, továbbá az Árpád téri és a Molnár-C. Pál lakótelep udvarán lévő játszótér játékainak rendeltetésszerű használata, a játszótér rendjének betartása és betartatása közös érdekünk!

Óvjuk és vigyázzunk rájuk, hogy gyermekeink biztonságosan és hosszútávon használhassák mindegyiket!