Eredményhirdetés és rendhagyó olvasópróba

Az Országos Könyvtári Napok keretében hirdettük ki a nyári olvasási játék, valamint az online játékok: történelmi kvíz az aradi vértanúkról és a könyvtári játék eredményeit.

Az olvasási játék díjazottjai: 1. helyezést ért el maximális pontszámmal Nagy Istvánné és Szénási Andrásné, 2. helyezett Buzitainé Orosz Anikó, 3. helyezést ért el Oszlárné Szabó Ágnes, akik a játék időtartama (két és fél hónap) alatt mind a tizenöt könyvet elolvasták és válaszoltak az olvasmányokból feltett 75 kérdésre.

Az online játék díjazottjai: 1. helyezést ért el Nagy Istvánné, 2. helyezett Lukács Istvánné és Szűcs Tünde, 3. helyezést ért el Szénási Andrásné.

Minden meghirdetett játékunkban részt vett és eredményesen szerepelt Várszegi Gabriella.

Nagy örömünkre az online játékainkra beneveztek Marosán Hajnalka Írisz tanárnő vezetésével a Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium és Technikum, Általános Iskola és Óvoda középiskolás diákjai is.
Korcsoportjukban 1. helyezést ért el Kiss Alexandra, 2. helyezett Pável Norbert, 3. helyezett Szeibert Sándor és Dorkó Zsombor.

A délután további részében Dr. Bálint-Rimayné Roczkó Zsuzsanna, Rimay András és Fodor Roland nagyszerű közreműködésében „Humoros pesti cécó” címmel egy rendhagyó olvasópróbát láthattunk, Molnár Ferenc Disznótor a Lipótvárosban című humoreszkjéből.