A Költészet Napja

A Költészet Napja alkalmából játékot hirdettünk az általános iskolák felső tagozatos diákjai és a középiskolások számára. Az információkeresés újszerű módját használva 52-en játszottak velünk.

„Szófelhőkbe” rejtettük a különböző versek szavait összekeverve. Az iskolákban kihelyezett plakátokról a mobiltelefonra letöltött QR-kód-olvasó alkalmazás segítségével kellett kitalálni, hogy melyik vers szavait tartalmazza a kép.

A helyes megoldásokat könyvajándékokkal és Szegedi Katalin illusztrációkkal díjaztuk április 11-én, a Költészet Napján. Az eredményhirdetést követően megkoszorúztuk József Attila szobrát a könyvtár előtt.

Maximális pontszámot ért el Hoffmann Kamilla, a Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium tanulója, Nádasdi Lili, Farkas Zsanett, Sara Kovacevic, Besenyei Zsófia, Ferencz Éva Viktória, Trabalka Fanni, a Battonyai Szerb Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói, Misik Réka, Simó Emília, Mester Alexandra, Antal Viktória, Stan Aida, Bunda Viktória Réka, Tóth Fanni, Nemcsik Angelika, a Magdu Lucian Román Általános Iskola tanulói. Minden résztvevőnek szeretettel gratulálunk!

Aki rendelkezik QR-kód alkalmazással a telefonján, kedvtelésből megoldhatja a feladatokat, amiket ide az albumba is feltöltöttünk. Jó szórakozást hozzá!