Nincs karácsony Kevin nélkül, színi előadás

2022. december 16-án ismét megtelt Művelődési Házunk nagyterme.
Ezúttal egy színi előadással színesítettük rendezvényeink palettáját.
Advent időszakában egy ünnepi hangulatú és a karácsony napjaiban a legtöbb család számára elmaradhatatlan történetet elevenített meg a medgyesegyházi amatőr színjátszó csoport a színpadunkon „Nincs karácsony Kevin nélkül!” címmel.
A műsor előtt Balázsné Szabó Erzsébet intézményvezető asszony a következőképpen vezette fel az előadást. „2020-ban Moravszki Róbert barátom meghívott Medgyesegyházára, a Mia Mamma előadásra, amelyet a helyi amatőr színjátszócsoport adott elő. Az előadás fantasztikus volt, egy zenés-táncos produkció, amely hatalmas összefogással és rengeteg munkával valósult meg. Számomra már akkor nyilvánvalóvá vált, hogy nemcsak lelkes amatőrök voltak a színpadon, hanem profik, akik megmutatták, hogy mire képesek itt vidéken, ha összefognak és szívüket, lelküket beleteszik egy produkcióba. Akkor, azon a 2020-as előadáson meghívtam a medgyesegyházi amatőr színjátszócsoportot Battonyára egy fellépés erejéig. Ez az előadás a mai napig váratott magára a pandémia miatt, de most itt vagyunk és én már alig várom, hogy elkezdődjön a varázslat a színpadon.”
Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan eljöttek és megnézték az előadást.
A teltházas esemény bizonyítja, hogy településünkön is szükség van minőségi kultúrára és színházi előadásokra.
Köszönjük a medgyesegyházi amatőr színjátszóknak és vezetőjüknek Morauvszki Róbertnek a fantasztikus előadást. Reméljük lesz még alkalom, mikor visszahívhatjuk a társulatot és ismét egy jót szórakozhatunk együtt!